Ontdek onze troeven als werkgever.

Werken in het onderwijs betekent elke dag het verschil maken in het leven van kinderen en jongeren. Dit is voor ons de ultieme reden om voor deze sector te kiezen. Als scholengemeenschap WIJS! bieden we nog enkele bijkomende voordelen:

Onze scholen liggen in en rond Sint-Niklaas, binnen een straal van 10 km. Dit biedt vele jobmogelijkheden en een sterke verbondenheid met de stad.

Bij ons werk je op een van onze scholen waar je directe collega’s, de directie, het secretariaat en de leerlingen ontmoet. Tegelijk maak je deel uit van een grotere gemeenschap: scholengemeenschap WIJS!, een community van honderden collega’s en duizenden leerlingen die elkaar versterken en inspireren.

Innovatie gaat niet alleen om laptops en ICT, maar ook om vernieuwende onderwijsmethodes. Innovatie is een hulpmiddel; onderwijskwaliteit is het doel.

Elke startende leerkracht krijgt aanvangsbegeleiding en een mentor. Voor al ons personeel organiseren we boeiende opleidingen zodat je up-to-date blijft in je vakgebied.

We vernieuwen voortdurend onze schoolgebouwen via nieuwbouw- en renovatieprojecten, met een focus op duurzaamheid.