Onze expertise.

Samen met ons stijgend marktaandeel in regio Gent groeit ook onze expertise rond onderwijsbeleid. We bouwen elke dag aan onze rol als kenniscentrum rond een waaier aan thema’s: pedagogisch, HR, infrastructuur, etc. Onderwijskwaliteit is onze drijfveer, innovatie en samenwerking zijn onze tools. We gaan samen voor alles wat het leren van de leerling sterker maakt.

Bouw mee aan evidence-based onderwijs.

1

Ben je als onderwijsonderzoeker op zoek naar een proeftuin om te experimenteren? Search no more. Wij werken graag nauw samen met hoger onderwijsinstellingen om evidence-based onderzoek tot op de klasvloer te halen.  

Stel je organisatie voor aan onze scholen als potentiële stageplek.

2

Elk schooljaar zoeken we stageplaatsen voor een groot aantal leerlingen. Wil je als eerste vissen in onze talentvijver en komaf maken met knelpuntvacatures? Wij bieden jou graag de kans om jouw bedrijf of organisatie voor te stellen!

Wissel personeel en expertise uit.

3

Als scholengroep zijn we allergisch aan ivoren torens en een eilandmentaliteit. We gaan continu op zoek naar manieren om kennis en expertise te delen en binnen te trekken in onze scholen en centra. Ben jij een nieuwe vertakking in ons netwerk? Sta je open om bv. personeel uit te wisselen, samen opleidingen te organiseren, … En zo jouw organisatie dichter bij onderwijs te brengen en vice versa?

Win als externe school of onderwijspartner advies in.

4

Wij zitten op een berg aan onderwijsexpertise, die we de voorbije jaren stap voor stap hebben opgebouwd. Andere scholen opnieuw het warm water laten uitvinden? Dat is een verspilling van tijd, middelen en energie en die zijn schaars in onderwijs, dat weten we. Kom bij ons op de koffie, dan kijken we hoe we samen bergen kunnen verzetten.

Kom vrij met ons brainstormen.

5

Samen een subsidiedossier schrijven of grootse plannen smeden? Wij maken graag tijd vrij voor een brainstorm. Your place or ours?