Je zoekt een school voor je kind.

Op zoek naar een basisschool, secundaire school, een school in het buitengewoon onderwijs, deeltijds kunstonderwijs of een internaat? Wij hebben het voor jou! 

PEP-Dagen

De Pepdagen: een jaarlijks terugkerend evenement waar ca. 1700 basisschoolkinderen eind maart kennismaken met diverse studiegebieden van secundaire scholen. Vanop de Grote Markt van Sint-Niklaas trekken ze per bus of te voet naar de scholen om er te proeven van verschillende werkwinkels. Een onmisbare ervaring voor een succesvolle overgang naar het middelbaar onderwijs!

Pauze project

Het Pauze Project biedt ondersteuning aan leerlingen die moeite hebben met het reguliere klasgebeuren door te focussen op welbevinden, sociale vaardigheden en zelfinzicht. Dit project helpt conflicten op school te verminderen en biedt een nieuwe start voor wie dat nodig heeft. Lees meer over onze aanpak en doelen in onze uitgebreide brochure.

Cursus Arts

Bereid je voor op de toelatingsproef voor geneeskunde, tandheelkunde en diergeneeskunde met onze voorbereidende cursus. Verhoog je slaagkansen met lessen in wiskunde, biologie, fysica, chemie en generieke competenties. Klik hier voor meer informatie en inschrijvingsdetails.

OKAN Zomerklas

Ontdek onze OKAN Zomerklas! Een unieke drie-weekse zomerschool voor OKAN en ex-OKAN leerlingen van 12 tot 18 jaar, die hun Nederlands willen versterken. Elke ochtend is er taalles en in de namiddag genieten de leerlingen van een gevarieerd aanbod aan creatieve, culturele activiteiten, sport en spel. Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven!

Vakantiecursussen

Versterk je basiskennis met onze vakantiecursussen! Beschikbaar voor vakken als economie, chemie, cultuur- en gedragswetenschappen, bedrijfseconomie en Duits, bereiden deze cursussen je voor op een vlotte overstap naar nieuwe studierichtingen. De lessen vinden plaats in de laatste week van augustus. Klik hier voor details en inschrijving!

Voorleestoer

De voorleestoer is speciaal ontworpen voor tweedejaars leerlingen om de liefde voor lezen te bevorderen. Scholen kunnen zich inschrijven om samen leesplezier te ervaren en auteurs en illustratoren te ontmoeten. Ontdek hoe leerlingen tijdens de voorleestoer de magie van boeken ervaren op voorleestoer.be.